0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wij verzenden je bestelling, indien besteld voor 18:00 uur, nog dezelfde dag. In de meeste gevallen ligt het product de volgende bezorgdag al bij je in de brievenbus. Je bestelling zal, indien deze niet per enveloppe verzonden kan worden, per pakketpost bij je worden aangeboden. Je kunt je zending overigens altijd makkelijk zelf volgen met de PostNL- app van PostNL. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je ons contacteren via het e-mailadres [email protected]

Het kan in geringe gevallen voorkomen dat een zending vertraagd is of dat er zich een complicatie voordoet, dit omdat wij zendingen uit handen geven aan postdiensten zoals PostNL en niet beschikken over eigen koeriers. In zo'n geval kun je ons contacteren via email en wij zullen de oorzaak van de vertraging achterhalen. Je email wordt automatisch omgezet in een ticket en wordt dezelfde dag in behandeling genomen. 

Wij hanteren conform de wet een bedenktijd van 14 dagen. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je deze, zolang het product ongeopend is, aan ons retourneren. Helaas zullen wij de kosten hiervan niet vergoedden.